AKTUELNO

Vrlo emotivan razgovor Milice sa svojom mezimicom.

Dušica Jakoviljević je večeras priredila veliko iznenađenje za učesnicu najgledanijeg rijalitija "Zadruge", Milicu Dugalić. Naime, ona je dobila pravo na poziv sa svojom ćerkom Mašom, koja danas slavi svoj rođendan.

Milica je čuvši glas svoje mezimice briznula u plač. Njoj je teško palo to što je razdvojena od svoje ćerke koja je trudna. Kako je ona ušla u rijaliti i budućeg zeta nije upoznala, njoj je bilo najbitnije da zna za koga će se Maša udati i kako se razvija njena trudnoća.

Foto: TV Pink

Mama ti želi svako dobro na svetu. Srećan ti divan dan! Mama te voli do neba, ja ne znam šta se sve dešava. Ne znam ko ti je muž. Volela bih da ga poznajem. Ne znam ko ti vodi trudnoću - započela je Milica.

Foto: TV Pink

Moj muž se zove Ivan. Moja doktorka vodi trudnoću, ne sekiraj se. Dobićeš unuka, termin je krajem jula. Neću da te vidim tužnu. Pevaj što više. Moja mama je veliki borac - bodrila je Maša svoju majku.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je odmah potom upitala za zdravstveno stanje svog supruga, a Maša joj je samo davala reči podrške i ponavljala joj da nema potrebe da brine za njih, jer su svi dobro, a onda se požalila da joj sve što ima kući nedostaje.

Ne mogu ovde, ne vidim svrhu bavljenja ovde. Ne mogu da budem ono što nisam, mogu samo da glumim. Zlo, zlo od ljudi se skupilo i zlo vitli kroz kuću. Sve ono što sam u životu izbegavala i što sam te učila da nije dobro, sve to je ovde - pričala je plačljivim glasom Dugalićeva.

Pročitajte još: MATORA BESNELA NA SANJU ZBOG ĐEKSONA: Nisi se džabe raspitivala o njegovom ku*cu! (VIDEO)

Milica je nakon razgovora sa svojom ćerkom bila vrlo potištena, pa je neko vreme provela sama u dvorištu kako bi se pribrala. Njihov razgovor možete detaljnije pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Maša Dugalić

#Milica Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'